Over Ons

Wij begeleiden organisaties bij interne veranderingen door veranderboodschappen visueel te maken.

Visuele Veranderboodschap

Organisaties veranderen continu. Het is lastig om deze veranderingen te communiceren en voor iedereen binnen de organisatie top of mind te houden. Wij helpen om uw complexe veranderboodschap om te zetten naar een visuele veranderboodschap.

Denken vanuit doelen

Wij begeleiden organisaties bij veranderingen waarbij visuele oplossingen centraal staan. Hierbij is een leuke animatie of poster niet het doel, maar juist een middel om de veranderboodschap met maximale impact over te brengen.

Unieke samenwerking

Spreektotdeverbeelding.nl bestaat uit een hecht team van ervaren specialisten in zowel het begeleiden van interne processen als het maken van illustraties en animaties om die processen inzichtelijk te maken. Zo krijg je alle neuzen dezelfde kant op!

Mattijs van Rijswijck

Strateeg en processpecialist

Bob Versteeg

Animator

Edwin van der Schoot

Interactie Architect

Zien is geloven

Processen inzichtelijk maken en alle neuzen dezelfde kant op krijgen kan op allerlei manieren. Van animatie tot poster, voor iedere verandering een visuele communicatie oplossing.

Bekijk de cases

Check het laatste nieuws

Laat je inspireren en ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van het inzichtelijk maken van processen. Alles wat je moet weten om tot de verbeelding te spreken.

Bekijk onze blog